lauantai 3. marraskuuta 2012

my week

Selitän nyt tässä vähän että mitä tein viikolla yms,ja koska mulla ei oo paljookaan kuvia viime viikolta niin laitan nyt vaan eilen (perjantaina) ja tänään otettuja kuvia tänne. :)

Maanantaina:Olin illemmasta Unnalla,jossa oli sit kans Enni ja Marika,ja me vaa juteltii,oltii koneel ja Unna näytti niitte jotai omaa tanssia minkä ne tekee johonki omat-tanssit päiville. :--D Tein iha normaalisti läksyt,söin ja katoin salkkarit illal+ up:n

tiistaina:Menin kattoo wjk:n päättäjäisiä,missä palkittiin just kaikkia hyviä pelaajia eri jalkkisjoukkueista yms.Lauri ja Ville (mun veljet) ei saanu mitään palkintoja,mutta ei kummankaan niitten joukkueissa jaettu edes mitään pokaaleja,koska ne on vissiin vielä niin pieniä.

keskiviikkona:Mulla oli koulun jälkee tosi kiire harkkohi,joten piti äkkiä vaan kipasta kotia ja sit lähin hallille päin.Sen jälkeen puolestaan oli kiire koululle,koska meillä oli semmoset työrauhatalkoot meiän luokan kanssa koska meiän luokas on aika huono työrauha.Sen jälkeen kerkesin tehä vaa läksyi ja katoin vähä telkkariii illal.

torstaina:Menin Ennin kanssa kaupungille.Sillä oli koulun jälkee siellä semmonen sen valitseman valinnaisaineen koulujuttu ja mä sit oottelin siel Nautinnos et se tulis.Pinja oli kans meiän kanssa siellä ja syötiin Ennin kans puoliks siellä semmosta ihanaa lohisalaattia!Eikä ollu kokonaishinta ku 5,50e ja se ku puoliks ni tosiaan tuli jo siitä maha  täyteen!Käytiin siellä vaan sit parissa kaupassa: hooämmäs,jimpparis,veromodas ja emotionissa.Menin sit sen jälkeen salille siitä,koska ei voitu Ennin kaa mennä pumppiin ku se oli peruttu,joten menin ihan yksin vaan sinne tekee mun "saliohjelmaa". :D

perjantaina:En tehny eilen oikeen mitään kummempaa.Olin vaan kotona koneella,käytin Sakua pitkällä lenkillä ja menin oheis harkkohin jotka oli sit mukavasti peruttu uimahallin kiinni menemisen vuoks.Ja siis harkat meillä siellä on aina uimahallin peilisalissa,eli ei siis siellä uida.

lauantaina:Mentiin Savonlinnaan kattomaa äitiä ku se on sellases ns.kuntoutuksessa ja se sit tulee viikon päästä.Mutta oli kiva kuitenki siellä käydä,ku en oo käyny kovi usei Savonlinnas,ni näki sit sitä kaupunkia vähän paremminki. :) Ei se sillon kyllä mitenkää ihanalta vaikuttanu,voi johtuu siitä vesisateesta ja synkästä ilmastakin tosin.No tultiin sit sieltä kotia ja lähettiin porukalla luistelemaan tekojäälle ja oli tosi kiva luistella sillei vapaasti et sai tehä mitä halus.Harkoissa tosiaa pitää aina tehä vaan sitä mitä se ohjaaja käskee tehä ja usei mun selkäkää ei oo oikei niistä pirueteista eikä hypyistä tykänny,vaikka niitä haluisinki tehä.Kävin myös äsken Sakua käyttää tuol ältsin kamalassa vesisateessa.Hehe ja kohta saunaan,kasvinaamioo naamaan ja sipsit naamariin! namnam :---)

Mun viikko meni kans tosi väsyneesti,tai olin tosi monena päivänä koulussa hirmu väsyny eikä oikei meinannu jaksaa koulun jälkee läksyjä rueta tekemään.Toivottavasti ens viikko ei ois samanlaine.Mut onneks voi vielä huomenna lepäillä eikä tarvii mennä kouluun.

075 057 086 002 110 071 080 Ihan pakko sanoo vielä tähän loppuun,kuunnelkaa nuo Maddi Janen kappaleet,siis ne on niin uskomattomia et en oikeesti ymmärrä mite tolla voi olla noin hyvä ääni..Ja kaiken lisäks se on tosi nuori vielä,kai joku 14-15 vuotias. äääh oikeesti ♥ Mutta hyviä öitä!

Ei kommentteja: