sunnuntai 19. elokuuta 2012

back to summer paradise

Heijouuuu,olin eile pieksämäellä kattoo mun pikkuveikan jalkapallo-ottelua ihanassa auringon paisteessa. :) "Reissu" oli hirmu kiva,sään lisäks vieläpä WJK -05 pojat voitti molemmat ottelut ! Ville teki ehkä 6-8 maalia,en tiiä tarkkaan,ku ei se itekkää ollu varma :--DD Muutkin pelas hirmu hyvin! Ville tosiaan taas pelas vuotta vanhempien kanssa,ja viikko sitten se pelas kaks vuotta vanhempien kanssa. XD tuleva MESSI... Mutta jooo anyway,Pieksämäen jälkeen tultiin takasi ihanaan varkkilaan ja käytiin hakemassa ukki kotoa ja lähdettii Rossoon syömään,ruoka oli tosi namia ♥ jätskit viel vedettiin Villen kaa naamariin jälkkäriks. :) Toisella pikkuveljellä oli kans menny tosi hyvin pelit (okei en ymmärrä mitä mä jalkapallosta koko aja höpötän,enhä ees harrasta) mut ne oli voittanu kaikki 3 peliä ja nyt ne on jo voittanu lohkonsa ja huomenna Imatralla pelaa mitallipeleissä. :) Kävin vielä juoksulenkillä (3km) sakun kanssa ja sen jälkeen tein body balancen (semmone muropaketista saatu jumppalevy) ja parit vatsalihakset yms :)  mut juuuu,nyt en enäää jaksa selittää enempää,kaho kuvista.Ps.heti kun lähettiin ajelemaan lähemmäs varkautta rupes tietysti satamaan ja tain nyt sulkee pois sen että voisin vielä ruskettua...



                         
rosson lasten annos ja salaatti "nauto" pöydästä :) toi annoski näytti hirmu pieneltä mut täytti mahan ihan täysin ! (jälkkäristä ei kuvaaaaA)











täs pieni kuvaoksennus... ekat neljä kuvaa on eiliseltä päivältä ja loput sit viime viikolt ku oltii luokan kaa kasvikuvaus-retkellä ,ni otin tommosiii "taide" kuviiii vähä :-DD juuu,mut nyt lähen ukin kans kävelemään jonnekkin ulos ja saa sit nähä et näänkö tänään vielä kavereitaki,morot !

teee.eltsu

ps.tää blogger näyttäää näää postausten julkasu ajat iha päi honkia,mikä lie taas ongelmana..

2 kommenttia:

Helvi kirjoitti...

Kiva blogi, liityin lukijaks :)
Ja voi että kuin ihana tuo koiruli! <3

http://thingsaboute.blogspot.com

elisa kirjoitti...

ai kiitos :) ja saku kiittää!
kävin just kattelemassa blogias ja vaikutti kivalta!