perjantai 31. elokuuta 2012

clowns and cleaning

Tää päivä meni koulun jälkeen huonetta siivoillessa Unnan kanssa,pullien leipomisessa,pelle-asu kuvien ottamisessa :--D & lenkkeillessä.. Saatiin ihan tosi siistiks mun huone,enkä ois todellakaan saanu sitä ite varmaa ikinä noi lyhyessä ajassa nuin siistiks,kiitit Unnalle !! Kateltiin meiän talosta eri paikoista et jos löytyis jotain sopivia verhoja mun huoneeseen,mutta ei löytyny,niin mennään sit jokupäivä kangaskaupasta ostaa jotain verhokangasta,ja äiti sit ompelee ne verhot.Oltiin just niitä verhoja ettimässä meiän "varasto" huoneesta,ja sieltä löyty äitin vanha penkkariasu!Olin iha innoissaa siitä,ku se oli vaa nii siisti,ni mentii sit Unnan kaa meiä pihalle kuvailee... :----DDenempää en selittele,katon Uuden päivän viel koneelta ja sit nukkumaa ja aamulla kattoo taas pikkuveikan jalkkispelejä,tsemppii niille !!

Tossa nyt on jonkulaine "yleiskuva" mun huoneesta..tonne tulee kyllä jotai muutoksiaki ku järkkää vaihan ja varhotkin vaihtuu mitkä tosta vähä näkyykin.
Pelle is sou sad :(MUN TARKENNUS                                                                        UNNAN TARKENNUS..
   

8 kommenttia:

NINA kirjoitti...

Jos mulla ois tollanen pelleasu, mun koko blogi ois varmaan täynnä kuvia siitä ja toi olis mulla koko ajan päällä :p
Oot muuten nätti, sulla on vaan vähän massa tän blogin nimi :-D mut muuten tää blogi on tosi kiva, ja oot hyvä kuvaamaan :-)!.

Kiva jos kävisit kurkkaa munkin ja vielä mukavempaa jos kommentoisit jotain rakentavaa palutetta :-)
http://wordscanmakeyouhappy.blogspot.fi/

Esme kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja toi pelleasu on übersöpö, vaikka mulla onkin kauhee fobia klovnien suhteen :D mutta koko blogi on tosi suloinen. Ainoa miinus vaan tosta sanavahvistuksesta. (: se tuntuu aina niin työläältä, kun oon tämmönen laiska.

http://kirjoittamattomat-esme.blogspot.fi/
Laaduton, kuvaton, toivoton. Merkityksetön? Selvitä.
Tutkiskelua teatterista ja sen tekemisestä, kirjoittajan tasapainoilua koulun, teatterin ja kaiken muun välillä. Itketään ja nauretaan, esiripun laskeutumiseen asti.

Tessa kirjoitti...

Samaa mieltä edellisten kanssa, eli sulonen blogi ja ihana pelleasu! :D Liityn lukijaksi, koska jäi sellanen "hungry for more" -fiilis ;>

http://noticethis-tessa.blogspot.fi

eltsu kirjoitti...

Niii olinki iha innoissani tuosta :--D ja kiiitti hirveesti :) + mä tiiän et tää on aika massa nimi mut en keksiny oikee mitää parempaa.. :/

ja mä käyn kurkkaamas.

eltsu kirjoitti...

hehe se on siisti ! ja ennyt ymmärrä että mitä tarkottaa sanavahvistus :OO ? mutta kiitos paljon kommentista. :--)

ja juuu mä katon blogis.

miljasi kirjoitti...

oot sulosen näkönen :))

eltsu kirjoitti...

ooi kiitti paljon! :)

ja käyn kattoo sunki blogin.

eltsu kirjoitti...

haha :D no kiitos!